PARDOSELI EPOXIDICE

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Pardoseli epoxidice si poliuretanice
Alegerea tipului de pardoseala
Alegerea tipului de pardoseala se face in functie de tipul si caracteristicile suportului, destinatia suprafetelor si necesitatile estetice.
• Sistemul Vopsea Epoxidica
Reprezinta solutia universala pentru protectia sulortului din beton. Se aplica o pelicula continua de vopsea polimerica, rezultatul fiind o suprafata colorata, impermeabila si cu un inalt grad de rezistenta la uzura mecanica si coroziva.
• Sistemul Autonivelant
Este sistemul cel mai bogat in rasina care este amestecata cu nisip quarzos selectionat in proportie de 1:05 – 1:1 si se aplica intr-un strat mediu de 2 mm, el putand varia, in functie de necesitati. Rezultatul obtinut, datorita propritatii autonivelante, este un paviment neted, cu o inalta rezistenta chimica, mecanica si usor de intretinut.
• Sistemul Multistrat
Consta in aplicarea unor straturi de rasina, saturanduse cu nisip quarzos. In mod normal, se aplica doua straturi de rasina saturata cu nisip quarzos si un strat de protector antialunecare.
• Mortar uscat
Consta in pregatirea unui mortar de rasina saturat cu nisip quarzos. Acest mortar se aplica in grosimi de 5 – 10 mm, rezultand un paviment de inalta rezistenta mecanica si terminatie usor aderenta. Se protejeaza aplicand un strat protector colorat sau transparent, cand se foloseste un nisip quartzos colorat.
• Sistem Parking
Este sistemul de pavimentare continua a parcarilor ce respecta Normele Tehnice de Securitate in Cazul Incendiilor.cu o clasificare Bn-s 1, conform normativei europene UNE EN3501.
• Pavimente decorative
Dumneavoastra decideti estetica, noi proiectam sistemul Fusion (Efect Minimalist), Fantasia (Efect Unic), Galaxia (Efect Contrast), Arena (Efect Ambiental Select), Terrazo (Efect Functional), Imagen (Efect Modernist), Concret (Efect Vanguardist).

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.