BETON POLIMER

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

BETONUL POLIMER ( OVERLAY ) PAVILAND PLUS este solutia ideala recomandata pentru a crea suprafete amprentate atunci cand exista deja suportul de beton turnat sau repararea (restaurarea) suprafetelor de beton ( beton amprentat ) .
BETONUL POLIMER PAVILAND PLUS prezinta o inalta rezistenta la abraziune, factori climatici si solicitari mecanice, fiind de doua ori mai dur decat betonul .
Prezinta o aderenta ridicata fata de suportul pe care este aplicat in interior si exterior , atat pe suprafete verticale cat si pe cele orizontale , putand fi aplicat pe ziduri , trepte , garduri , terase , sau pentru repararea suprafetelor deteriorate .

Dupa curatirea suportului (planseului din beton) se repara eventualele crapaturi si se aplica un starat de amorsa PAVILAND TEXTUREFIX PLUS .

Dupa uscare , la un interval de minim 12 ore de la aplicarea amorsei , betonul polimeric PAVILAND PLUS care se prezinta precolorat in masa si in saci de 25 kg. se aplica intr-un strat uniform , fara rosturi cu o grosime 1 – 2 cm .

Dupa ce se intinde , BETONUL POLIMER se amprenteaza cu modelul ales de catre client.
Dupa completarea procesul de uscare (48 – 72 ore) se aplica doua straturi de rasina intaritoare PAVILAND RESINA D10/D20.
Datorita exceptionalelor sale calitati, mortarul polimeric este recomandat pentru suprafete cu trafic peatonal si auto, alei, terase, piscine, holuri, garaje, etc. el putandu-se aplica atat in exterior cat si in interior.

Prezinta o foarte buna rezistenta atat la solicitarile mecanice cat si la cele termice (soare, ploaie, frig, inghet, etc.)
La fel ca betonul amprentat, se aplica intr-o ampla gama de modele si culori.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.