ASFALT DECORATIV AMPRENTAT

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

PAVAJE CONTINUE DECORATIVE

Asfalt , amestecuri bituminoase inprimate , reparatii stradale , amenajari stradale urbanistice si rezidentiale , pavaje decorative , asfalt decorativ cu gama larga de aplicatii si ampla varietate de modele si culori .

Pavajul continuu asfaltic StreetPrint, este un proces patentat si instalat de catre firma noastra, reprezentanta in Romania.

Se aplica sub forma unuí strat superficial intaritor si colorat , folosind produse preparate si precombinate din fabrica .

In continuare , se realizeaza imprimarea de texturi cu ajutorul unor sabloane disponibile in diverse modele si forme cat si cu sabloane realizate in functie de preferintele clientilor : marcaje, logo-uri personalizate , desene , texte , etc.

Sub forma de texturi si modele agradabile , se obtin desene atractive , capabile sa inlocuiasca pavajele conventionale , oferind numeroase avataje , atat tehnice cat si economice .

Atat gama de modele cat si paleta de culori disponibile , sant prezentate in cataloagele pe care firma noastra le ofera clientilor .

Principalele avantaje oferite de pavajul continu cu asfalt imprimat sant atat durabilitatea, inalta rezistenta la intemperii si schimbari climatice cat si costurile reduse de intretinere.

Aceasta tehnica permite specialistior din constructii , arhitectilor si specialistilor in decoratiuni, incorporarea unuí nou concept in peisajele urbane, atat rustice cat si moderne, petru urbanizari, alei, parcuri, piete, cai pietonale, zone recreative, zone recreative , etc.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.